Gastenboek

In aanvulling op de ingevulde gegevens wordt ook uw ip-adres opgeslagen om eventueel misbruik te voorkomen.

Marian jansen

maandag 17 mei 2021

Wat hebben wy genoten,dansen, circus en paardemanege...alle 3 zo an geleerd en wil ook de organisatie bedanken Hier voor...we hopen volgend jaar weer mee te mogen doen ...dankje jullie


Enthousiaste roefelaar.

maandag 17 mei 2021

Yeaahhh wat was het een super leuke dag gisteren!! dankjewel. De kinderen hebben erg genoten.


Jans Marsman

dinsdag 26 maart 2019

ik vond het suuuuuuuuuuuuuuuuper leuk omdat het heeeeeeeeeeeeele leuke sporten waren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik ga volgend jaar sowieso nog een keer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Stijn Marsman

donderdag 14 maart 2019

Eerst gingen we schermen (ik heb er nog steeds spierpijn van) daarna gingen we mountainbiken en daarna gingen we dansen HET WAS SUPER LEUK EN GOED GEORGANISEERD omdat het leuke sporten waren en enthousiaste vrijwilligers hopelijk tot volgend jaar GROETJES STIJN


Iris Nijenhuis

zondag 10 maart 2019

De meiden kwamen zelf met het idee om mee te doen. Eerst een interessante rondleiding door het zwembad. Hadden eerst geen idee wat er allemaal nodig is en wat er achter de schermen zit. Zuivering, opwarmen enz. Daarna circus in de Muzehof, heel leuk en moeilijk! Bij crossfit waren ze power girls en konden ze de energie lekjer kwijt. Tot slot zwemmen met iedereen. Ze hebben gewelfig genoten. Een aanrader voor iedereen!!


Esther Faber

zondag 10 maart 2019

Met vier meiden van acht op pad geweest. Het werd een topdag, genoten van circus, dans en schermen. Vooral het 1e en laatste onderdeel was spectaculair en bijzonder voor de meiden. Compliment aan de organisatie, alles was strak geregeld en verliep soepel. De meiden hebben een drietal mooie ervaringen opgedaan, wat hier en daar ook tot een nieuwe aanmelding zal gaan leiden. Leuk ook de roefeltas met versnaperingen, namens de meiden hartelijk dank!


Ellen

zondag 10 maart 2019

Wat was het weer een leuke dag! Wij zijn bij het schermen, circus en waterpolo geweest. De meiden hebben enorm genoten van deze sporten, zijn weer een ervaring rijker en de organisatie was top! Wat mooi om te ervaren wat Zutphen allemaal heeft op het gebied van sport!


Sabrina

zaterdag 09 maart 2019

De kinderen hebben een fantastische dag gehad. Rondleiding IJsselslag, zeilen en crossfit, alles was leuk! Complimenten voor de organisatie en tot volgend jaar.


Kinderen -> Ontdekken -> Ontmoeten -> Meedoen -> Beleven