• Mogelijk gemaakt door

  De Sportroefeldag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors en 'Vrienden van het Roefelen.

  Lees verder »

 • Wil jij roefelen?

  Op deze site kan jij je met een groepje inschrijven voor de Roefeldag in Zutphen. Dus regel nu alvast 3 vrienden of vriendinnen die met je mee willen roefelen en natuurlijk een volwassen begeleider! 

  Lees verder »

 • Foto's

  Lees verder »

Sport-Roefelen in Zutphen

 • CrossFit kids
 • Zwem
 • Hockey
 • dans

Wat is roefelen?

Welkom op de website van de Sport-Roefeldag van Zutphen.

In 2019 gaan we weer Sport-Roefelen in Zutphen. Tijdens de Sport-Roefeldag, die wordt georganiseerd op zaterdag 9 maart 2019 kunnen kinderen van de basisschool actief kennismaken met allerlei verschillende sporten bij verschillende sportclubs- en verenigingen in Zutphen.

De Sport-Roefeldag begint om 08.30 uur bij de IJsselslag en eindigt ook weer op deze locatie om 14:30 uur.

Roefelen is Vlaams en het betekent ontdekken of snuffelen. Met een groepje snuffelen de kinderen die dag aan de sportwereld. En dat is leuk!

Wil jij ook wel eens korfballen, volleybal spelen of meekijken in het zwembad? Wil je dansen of schermen? Zeilen, ervaren wat Judo, scouting of CrossFit is? Tijdens de Sport-Roefeldag kan je dit allemaal doen en nog veel meer.

Roefelen is gratis. Zit jij in groep 5/6/7 en 8 van de basisschool? Dan mag jij je opgeven met een groepje van 4 kinderen en 1 begeleider. Samen maken wij er een hele leuke dag van.

Tip: Neem even een kijkje in ons fotoboek en lees de recenties in het gastenboek.

Graag tot ziens op de volgende Sport-Roefeldag in Zutphen!

 

Copyright © 2019 Roefelcomité Zutphen in samenwerking met Zutphen Actief - - sport@roefeldag-zutphen.nl - 0625200077 - Alle rechten voorbehouden.