Vereniging aanmelden

Al 25 jaar wordt er in Nederland geroefeld. Roefelen is een Vlaams woord en betekent ontdekken of snuffelen. Tijdens een sport-roefeldag kunnen kinderen een kijkje achter de schermen nemen bij sport-bedrijven en verenigingen in Zutphen en waar mogelijk actief deelnemen. Hierdoor maken ze al jong kennis met allerlei verschillende sporten en sport gerelateerde beroepen. Ieder jaar gaan in tientallen Nederlandse gemeenten duizenden kinderen op ontdekkingstocht bij meer dan honderden bedrijven, organisaties en (sport) verenigingen, oftewel: de Roefelplaatsen

Wie komen er roefelen?

De Roefeldag in Zutphen is gepland op zaterdag 9 maart. Tijdens deze ochtend komen kinderen in groepjes van 4 kinderen uit groep 5/6/7 en 8 van de basisschool met een volwassen begeleider 60 minuten bij u roefelen en gaan dan verder naar een nieuwe Roefelplaats.

Wie regelt de Roefeldag?

De Roefeldag wordt georganiseerd door Zutphen Actief. Sportverenigingen en sportclubs openen de deuren van hun eigen club.  Een trainer begeleidt een of meer groepjes kinderen bij de activiteit. 

Alle Sport-Roefelplaatsen zijn welkom


Publiciteit
De beste reclame? Uw roefelactiviteit! Op onze website (www.roefeldag-zutphen.nl) wordt middels een 'eigen' pagina aandacht besteed aan alle deelnemende bedrijven en verenigingen. En de Roefeldag zal regelmatig in de lokale media verschijnen.

Doet u mee?

Wilt u meedoen als Sport-Roefelplaats? Geweldig!! Meld uw vereniging of sportclub dan vandaag nog aan door te klikken op de hiernaast opgenomen knop 'bedrijf aanmelden'. Wij zullen de informatie zo spoedig mogelijk verwerken waarna uw vereniging of sportclub wordt opgenomen in de lijst met Roefelplaatsen.

Vrienden van het Roefelen
Deelnemen aan de Roefeldag is gratis voor alle kinderen en bedrijven. Bedrijven, scholen en particulieren die het roefelen een warm hart toedragen nodigen wij daarnaast van harte uit om vanaf € 25,- 'Vriend van het Roefelen" te worden.

Graag tot ziens op de Roefeldag!

 

Copyright © 2019 Roefelcomité Zutphen in samenwerking met Zutphen Actief - - sport@roefeldag-zutphen.nl - 0625200077 - Alle rechten voorbehouden.